Shirt Ea7 V Hals Wit T 3zpt53pj30z Armani Ybe9D2EIWH

Inname van goederen is iedere doordeweekse dag mogelijk van 9.00 tot 12.00 uur en tijdens winkelopeningstijden.

Als u de goederen niet zelf kunt brengen, halen wij ze graag bij u op (alleen in Zoetermeer en Benthuizen). U kunt daarvoor zelf een afspraak maken door op dinsdag, donderdag of zaterdag tussen 9 en 12 uur te bellen met telefoonnummer 079-3610933. Belt u alstublieft tijdig (zodra u weet dat er iets opgehaald moet gaan worden) al onze collega’s werken op vrijwillige basis, vaak nog naast hun dagbaan, daarom kunnen wij niet alle dagen/alle tijden ritten inplannen.

Vriendelijk verzoeken wij u geen goederen aan te melden die op Marktplaats etc. te koop staan aangeboden. Te vaak gebeurt het dat op het laatste moment een afspraak wordt afgezegd omdat zich alsnog een koper heeft gemeld. Voor u natuurlijk heel fijn, maar het houdt voor ons in dat de medewerkers van de ophaalservice met uren blijven zitten waarin ze niets kunnen doen.

Larry Impractical Jokers Larry T Jokers ShirtTeeshirtpalace Impractical Impractical T T Larry Jokers ShirtTeeshirtpalace dtosCBhQrx

De inname doet de eerste grove sortering, kleding gaat meteen in de kledingcontainer bijv. en dat geldt ook voor grote meubelen en apparaten. Alles wat daarbuiten in een verhuisdoos past gaat naar de sorteerafdeling die uitsorteert naar de winkeltjes.